Defektuesit e MEK në një piknik në Shqipëri

Defektorët e Organizatës Mujahedin Khalq (MEK / MKO / PMOI / Kult i Rajavit) janë akuzuar gjithmonë nga grupi si spiunë të qeverisë iraniane sepse sapo ata të largohen nga grupi, ata fillojnë ta denoncojnë atë si një kult shkatërrues .

Brenda MEK, gradat dhe dosjet thuhen çdo ditë se dezertorët po vuajnë rrethanat më të këqija të jetës: të lënë pa shtëpi, duke bredhur nëpër Tiranë, duke kërkuar ushqim në koshat e plehrave!

Sidoqoftë, dezertorët përpiqen më të mirën e tyre për të shijuar jetën në botën e lirë. Ata përdorin çdo mundësi për të çmuar lirinë e tyre. Ata mblidhen së bashku në ahengje në apartamentet e tyre, festime në kafene dhe piknik nëpër vend. Ata zakonisht publikojnë fotot e përvojave të tyre normale të jetës në mediat sociale.

Disa prej tyre shkuan në një piknik në natyrën shqiptare, fundjavën e kaluar. Ata kishin një Barbecue si ajo që bëjnë shumica e njerëzve gjatë fundjavave. Ata përpiqen të gëzojnë të drejtat e tyre më themelore në botën e lirë, përkundër të gjitha përpjekjeve që liderët e MEK bëjnë për të forcuar lakun rreth dezertorëve.

 

Exit mobile version