Ihsan gezoje lirine

Te dashur miq i burgosuri i ndergjegjes Ihsan Bidi (viktime e intrigave te Kultit Rajavi dhe te disa zyrtareve kuislinge/sahanlepires shqiptare) sapo u lirua nga Kampi Karec!!!
Ihsan gezoje lirine!!!!!
Ihsan Shqiperia nuk eshte Iraku I Sadam Husejnit. Shqiperia mbetet vend evropian, vend anetar I NATO-s!!!!!

Exit mobile version