ASILA : KY MISION VAZHDON

NE ANETARET E SHOQATES ASILA NDODHEMI NE PANAIRIN E LIBRIT TIRANA 2022 SEPSE SHOQATA ASILA ESHTE NJE PORTE E HAPUR PER TE GJITHE IRANIANET DHE ATA QE BRAKTISIN MASIVISHT MEK-un POR DHE NJE DRITARE PER PROMOVIMIN E KULTURES PERSE NE SHQIPERI DHE ASAJ SHQIPETARE NE IRAN.KY MISION VAZHDON.

Exit mobile version