Panairi i librit në Përmet, Asila promovon botimet fantastike

Shoqata Asila – Panairi i librit
Asila njihet për aktivitetet e ndryshme kulturore dhe artistike në kuadër të promovimit të kulturave dhe prodhimeve artistike.
Sëfundmi vizita në Muzeun qëndror ne Frashër të Përmetit ka për të qëndruar gjatë dhe në memorien e tyre.
Numri një i shoqatës Asila, Dashamir Mersuli ka shoqëruar ekipin e tij në këto veprimtari artistike.
Vizitës së Asila në këtë muze të veçantë i janë bashkuar dhe vendas dhe përfaqësues të institucionit kulturor duke shpjeguar më tepër rreth figurës së Naim Frashërit dhe për më tepër dhe njohjes së tij për kulturen Persé.

Exit mobile version