Asila në një ceremoni për kujtimet e 2022, “Marrim forcë për një 2023 të fuqishëm”

Eventi i fundvitit

Viti i ri ka ardhur gëzueshem dhe në shtëpine e shoqatës Asila. Administratori i Asila z.Dashamir Mersuli ka organizuar një ceremoni për ndërrimin e viteve me antarë të shoqatës Asila por dhe me pjesëmarres të ndryshëm.

Një hyrje spektakolare ka qenë ajo në dyert e shoqatës duke u përshendetur me njëri tjetrin në këtë event të përvitshëm. Momente nostalgjike kanë komentuar nga një deklaratë e dhënë përpara feste.

Marrim forcë për një 2023 të fuqishëm

Gjithsesi ka patur dhe momente prekëse ku përpara feste janë nderuar dhe 5 pjesëtarët e Asila të cilët ndodhen të izoluar dhe në grevë duke thënë fjalën e tyre se shpresojnë që ky vit i ri ti gjej pranë familjeve te tyre.

Z. Dashamir Mersuli por dhe figura të tjera të rëndësishme si znj.Miranda Mersuli apo dhe Znj.Erisa Idrizi Përkthyesja e shoqatës, kanë thënë fjalën e tyre gjatë eventit.

Exit mobile version