Një iftar me tryezën plotë dhe me shumë lutje nga Asila

Përpara pak ditësh, Shoqata Asila me në krye, administratorin e saj z.Dashamir Mersuli kanë bërë një tryezë iftari dedikuar besimtarëve që në këtë muaj të shenjtë për besimtarët musliman, agjërojnë.
Prezent në këtë event kanë qënë besimtare, vajza dhe nëna por dhe padyshim anëtarë të shoqatës Asila.

Në tryezën e konferencës mbajtën fjalën e tyre, Z. Mersuli në prezencën e bashkëshortes së tij Miranda Mersuli e cila ishte prezente në konferencë dhe si një imazh suportues i kësaj shoqate.

Përkthyesja Erisa Idrizi ka komentuar të gjithë situatën dhe për më tepër përpara hapjes së iftarit, te ftuarit kanë degjuar thirrjet e nënës së famshme, perfaqesuesen e nënave të shoqatës Nexhat në Iran, zonjën Suraje.
Zonja Surajé, drithëroj dhe emocionoj te gjithë sallën duke u lutur për shendetin e cdo femije. Ajo lutej se dëshironte qe Zoti mos të ndaj asnjë femijë prej nenës dhe babait, dhe qe djali i saj Amiri, te kthehet sa me shpejt prane gjirit te saj.

Një iftar me tryezën plotë dhe me shumë lutje nga Asila

Privilegj i kesaj konference ishte pjesemarrja dhe suporti i z.Sazan Guri, i cili erdhi për te pershendetur kete konference dhe pjesemarresit.

Një iftar me tryezën plotë dhe me shumë lutje nga Asila

Në lidhje skype, një tjetër nene zonja Masume Hosseini nga Irani eshte lidhur per te pershendetur te ftuarit e pranishem.

Gjithashtu dhe ajo kerkonte qe te gjithe femijet qe ndodhen ne Manz te ribashkohen me nenat e tyre.
Një event qe do te mbahet mend gjatë. CTV MEDIA do të percjellë në vijim të tjera informacione nga shoqata Asila!

Të ftuarit në ketë event mbetën shumë të emocionuar.

Exit mobile version