Thirrja e shoqatës Nexhat në ditën botërore të Kryqit të Kuq

8 Maji dita zyrtare nderkombetare e kryqit te kuq, eshte zhvilluar me aktivitete nga ky insitucion ne shqiperi por dhe ne te gjithe boten. Ne kete dite kaq te rendesishme Shoqata Nexhat dhe disa anetar te Shoqates Asila kane krijuar nje aktivitet te rendesishem prane ambjenteve te Kryqit te kuq, nje institucion i cili ndervepron ne kuader te sherbimit social dhe ndihmes se pare. Anetaret e kesaj shoqate kane bere thirrje per nje jete te qete dhe te shendetshme sociale te anetareve te tyre. Sikurse dihet tashme komuniteti iranian ne shqiperi ndervepron ne shume aktivitete ne shqiperi duke u integruar me se miri.

Exit mobile version