Sulollari,drejtor i medias së Shoqatës Asila, me televizionin “Albania Culture tv

Aldo Sulollari : Gazetar, Nga mosha 17 filloj gazetarin dhe nuk ndalon..!
Emisioni Noli Show Nr 58 Një intervistë ekskluzive ditën e sotme me gazetarin dhe moderatorin Aldo Sulollari. Me Aldon u kthyem pas ne retrospektiven e tij…

Exit mobile version