Ish-anëtari i Mojahedin shpreh shqetësimin mbi katastrofën e mundshme në Shqipëri

Mesazhi i Manouchehr Abdi - separatistët nga sekti z. Rajavi, drejtuar z. Edi Rama

Pershendetje Z. Edi Rama
Unë jam Manouchehr Abdi. I çliruar nga sekti Rajavi

Kam dëgjuar shumë lajme për vdekjen e miqve të mi të robëruar në sektin Rajavi dhe ne jemi shumë të shqetësuar për ta.

Unë ju kërkoj të kontrolloni gjendjen shëndetësore të këtij sekti

SHKARKO

Exit mobile version