Familjarët hallexhinj të MEK-save apelojnë për ndihmë

Shpërthimi i infektimeve me Covid-19 në rradhët e MEK-save të mbyllur në Kampin Ashraf 3 në Manëz po shqetëson maksimalisht familjarët e tyre në Iran dhe në diasporën iraniane. Rritja me ritme galopante e numrit të të vdekurve dhe të sëmurëve në kamp normalisht, që shërben si sinjal alarmi për të afërmit e këtyre MEK-save të ngratë.

Meqenëse organet kompetente shqiptare zbatojnë parimin mafioz të “Omerta”-s, përsa i përket emergjencës Covid-19 në Kmapin Ashraf 3, të afërmit e MEK-save po i drejtohen me peticione e letra ankese direkt OBSH-së (Organizata Botërore e Shëndetësisë).

Tipik është rasti i një nëne të moshuar të quajtur Nesa Hemmatnia. Zonja në fjalë është nëna e MEK-sit, Rasoul MahdlouTorkamani, i cili prej thuajse 40 vjetësh është anëtar i MEK-ut. Zonja i kërkon OBSH-së, që të ndërhyjë pranë autoriteteve shqiptare për të marrë informacion për të birin. Ajo do të dijë, nëse i biri është gjallë apo jo, nëse është i sëmurë me COvid-19 ose jo, apo nëse e ka kaluar me sukses infektimin me Covid-19.

Zonja e moshuar me ankthin e një nëne për fatin e të birit u shpjegon autoriteteve të OBSh-së për serialin e vdekjeve nga Covid-19 në Kampin Ashraf 3, si edhe për mos respektimin në Kampin e Manzës as të masave më minimale të distancimit social.

Nëna ankohet edhe për qëndrimin komplet indiferent të autoriteteve shqiptare për cfarë po ndodh në kamp, si edhe për jetën e MEK-save të infektuar me Covid-19.

Kjo nënë denoncon pranë OBSH-së edhe përpjekjet e liderave të Kultit Rajavi për të fshehur shndërrimin e Kmapit Ashraf 3 në një vatër (outbreak) të rrezikshme infeksioni me Covid-19. Nëna nga Provinca Gholestan e Iranit e mbyll letrën e saj drejtuar OBSH-së me një apel për të mësuar më shumë për fatin e të birit të përfshirë në këtë tragjedi njerëzore sic është shndërrimi i Kmapit Ashraf 3 në një vatër të rrezikshme infeksioni me Covid-19.

Më poshtë exuesit do të kenë mundësinë të lexojnë letrën origjinale të nënës, së merakosur maksimalisht për fatin e të birit të mbyllur në kampin e Kultit Rajavi në Manëz (Shqipëri).

LETRA:

Honorable President of the World Health Organization

Greetings and Regards

I am Nisa Hemmatnia, a resident of Golestan province in the north of Iran. My son, Rasoul MahdlooTorkamani, has been deceived by the leaders of the Mojahedin-eKhalq Organization (MEK, MKO) during the last 4 decades and now lives with this organization in Albania.

Due to the outbreak of the deadly disease caused by the Covid-19 virus, which affects the whole world, and due to the outbreak of this disease in the closed camp with the collective life of the MEK, and based on information obtained that many people in this camp have died of the disease, the WHO officers need to have immediate follow-up.

The leaders of the MEK, by concealing this human tragedy, cause it to be transmitted to other people, and also the lack of proper medical facilities causes more casualties. All of these issues have worried me and my family because my son is involved in this organization.

As a mother, I ask you, the world health officials, to immediately take care of the physical and mental condition of my son Rasoul MahdlooTorkamani, and I ask you to inform me and my family about my son in this situation of human tragedy that is plaguing the whole world andsave us from worrying.

Thanks a lot

NisaHemmatnia, mother of RasoulMahdlooTorkamani

Golestan Province – Iran

GJERGJI THANASI – Ekskluzive për Ashraf News

Exit mobile version