Familjaret e muxhahedinit Bahman Mohamed Nexhat Caushi duan te takojne vellain e tyre ne Manze

  Ne videon me siper familjaret e muxhahedinit Bahman Mohamed Nexhat Caushi i apelojne autoriteteve shqiptare qe ti lejojne te vijne…

  Më ndihmoni të vizitoj vëllain tim të dashur pas tre dekadash

  Z. Edi Rama, Kryeministër i Shqipërisë I nderuar zoti Kryeministër, Unë jam Morteza Purhasan nga Provinca Gilan e Iranit. vellai…

  Familjet iraniane nga provinca e Kermanshahut i shkruajnë letra kryeministrit shqiptar

  Bashkë me kërkesën e fundit të 11,000 nënshkrimeve, familjet e anëtarëve të bllokuar në kampin e Muxhahedinëve-e Khalq (MEK) në…

  Dr Samineh Sadat Mozaffar Moqaddam, motra e Seyyed Nafis, letër për kryeministrin e Shqipërisë

  Z. Edi Rama, Kryeministër i Republikës së Shqipërisë Unë jam Samineh Sadat Mozaffar Moqaddam, kirurg oral dhe maksilofacial, motra e…
  Back to top button
  Close