A.S.I.L.A Zhvillon panairin e librit për qytetarët e Pogradecit dhe Korçës

Shoqata “Asila” eshte e njohur si e vetmja ne shqiperi e cila kontribuon kryesisht per suportin ne kuader te komunitetit Iranian ne Shqiperi.

to download the video file click here.

Asila ndervepron me nje staf teper te kualifikuar duke ndjekur te gjjtha etapat ligjore per te qene sa me shume korrekt me rregulloren e statutit te bazuar sipas cdo protokolli legjislativ.

ASILA BOOK fair
A.S.I.L.A Zhvillon panairin e librit për qytetarët e Pogradecit dhe Korçës

Asila zhvilloj dhe kete here nje panair social edhe kulturor ne nje tur te gjate nga Tirana ne qytetin e Pogradecit dhe ne Korce.

Behet me dije se qytetaret kane qene te shumte te cilet kane shprehur interes per te ditur me shume jo vetem rreth tematikave te botuara nga Asila por edhe per historine e tyre.

Qerbelaja nga Naim Frasheri
Qerbelaja nga Naim Frasheri

Nje vellim teper interesant ishte Qerbelaja nga Naim Frasheri gjithashtu dhe Libri i shkruar nga Rahman Mohamadian i cili pati kenaqesine ta dhuronte librin e tij ne shume qytete me panairin e zhvilluar me Asila.

A.S.I.L.A Zhvillon panairin e librit për qytetarët e Pogradecit dhe Korçës

A.S.I.L.A Zhvillon panairin e librit për qytetarët e Pogradecit dhe Korçës

A.S.I.L.A Zhvillon panairin e librit për qytetarët e Pogradecit dhe Korçës

A.S.I.L.A Zhvillon panairin e librit për qytetarët e Pogradecit dhe Korçës

Kristal-tv

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Back to top button