Familjarët e Muxhahedinëve të Manzës letër proteste krerëve të shtetit shqiptar

Telashet e shtetit dhe të pushtetarëve shqiptarë me Muxhahedinët iranianë të strehuar në Kampin Ashraf 3 në Manëz nuk kanë të sosur. Për shkak të veprimtarisë së Kultit Rajavi në Shqipëri administrata shqiptare duhet të përballet me probleme diplomatike (peticioni drejtuar Ambasadës Shqiptare në Paris; incidenti Ihsan Bidi në kufirin Shqiptaro-grek), probleme sigurie për fqinjët e Shqipërisë, që janë edhe aleatë tanë në NATO (klandestinë iranianë ish terroristë apo ish luftëtarë me përvojë nga fushëbeteja, që e përdorin Shqipërinë si trampolinë për t’ia mësyer vendeve anëtare të BE-së, apo të NATO-s), probleme shëndetësore (vatra e infeksionit Covid-19 në Kampin Ahsraf 3 në Manëz) etj etj.

Rasti më i fundit është një letër ankese-kërkese të shkruar nga 9 (nëntë) iranianë, që secili prej tyre ka një të afërmin e vet në Kampin Ashraf 3 në Manëz. Ata janë të gjithë nga qyteti Kerman i Provincës Kerman të Iranit. Këta iranianë i drejtohen me një letër kërkesë protestë krerëve të shtetit shqiptar si Kryeministri Rama, Presidenti Meta, Zv/kryeministri Brace, por edhe personave, me ndikim të posacëm te Kryeministri Rama si fjala vjen z. Endri Fuga, që është “Cari” i propagandës së Qeverisë Rama. Në thelb ata kërkojnë, ose më mirë të shkruaj ata i luten krerëve të shtetit shqiptar, që shteti shqiptar, meqenëse i ka strehuar anëtarët e Kultit Rajavi në Shqipëri të paktën, ta detyrojë shefen e Kultit, Miriam Rajavi-n, që t’i lejojë anëtarët e MEK-ut të kontaktojnë me telefon të afërmit e vet në Iran dhe në diasporën iraniane. Këta familjarë të ngratë, po ashtu u luten dhe u përgjërohen këtyre VIP-ave të Politikësë shqiptare, që pasi të jetë fashitur Pandemia e virusit Covid-19, shteti shqiptar të mos i pengojë ambasadat e veta për të pajisur me vizë shtetasit iranianë, të cilët kanë pjesëtarë të familjes të mbyllur në Kampin Ashraf 3 në Manzë në Bashkinë e Durrësit.

Shkrimit tonë po i bashkëngjitim edhe letrën origjinale të këtyre iranianëve. Letra është në anglisht dhe është shkruar në një anglishte të dikujt, që nuk e ka gjuhën angleze gjuhë të nënës.

nejat families from Kerman

LETRA:
fatemeh pourabdollahi <pourabdollahi.f@gmail.com> Sun 12/27/2020 12:54 PM

To:
• info@kryeministria.al;
• endri.fuga@kryeministria.al;
• Ministri.MPJ@mfa.gov.al;
• DK@mfa.gov.al;
• info@mfa.gov.al;
• shtypi2009@gmail.com

+1 other
Cc:

Greetings and Regards
We are a group of families of prisoners in the MEK sect. We considered it necessary to express some points at your service.
The MEK sect, which is currently in your country and supported by your government ,is being turned into a criminal and murderous group among the Iranian people. They have killed 17,000 people in our country, and this has caused them to have no place in the hearts of the Iranian people and to become a hated group. The presence of this criminal group in Albania will bring many dangers and challenges for you and the people of your country. Security problems such as human and drug trafficking, economic problems such as money laundering and health problems that increase the likelihood of an epidemic due to their concentration in one camp are just some of the challenges that threaten the people of your country. They have deceived our loved ones and cut them off from outside the sect and their families. They have subjected their members to the most severe physical, mental and psychological harassment and subjected them to brain-washing processes and the elimination of emotions and feelings. Many families have not heard from their loved ones for more than 30 years and are denied the right to communicate with each other. Following the outbreak of coronary heart disease around the world, we have heard alarming news about the situation of captured members of the MEK. The news of the death of a member of this sect is published every day. We are very concerned about the health of our loved ones. The sect also does not allow its members to break away from it and return people to their normal lives.

We ask you to:
– Pay attention to the expulsion of this dangerous sect from your country so that the security of your country is not endangered and our loved ones can be separated from it and return to their families.
– Make the necessary arrangements and conditions for the presence of families in Albania so that we can save our loved ones from the heart of this dangerous sect by being there.
– By putting pressure on this sect, make it possible for us to establish telephone and internet communication with our loved ones.
Thank you for your cooperation
Iran, Kerman province, Kerman city
Families of cult captives:
Ata Fathizadeh, Nosrat Javadi, Hossein Pourabdollahi, Hamid Rezaei, Hamidreza Esmaeil Beigi, Alireza Zangiabadi, Bahman Farrokhi, Mohammad Musharraf Shah, Assadollah Haddadi

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Back to top button