Kampi Ashraf 3 kamp paramilitar apo agjensi funeral

Nga burimet tona brenda Kampit të ish Organizatës Terroriste MEK në Manëz mesojmë se këtë të martë më 29 dhjetor një tjetër MEK-se ka vdekur. Ajo quhet Mohtaram Ghanavati dhe ishte një nga femrat komandante (e rangut të mesëm) në kamp. Shkaku i vdekjes: Infektuar me Covid-19.

Në kamp infeksioni po bën kërdinë jo thjesht me MEK-sa të sëmurë nga Covid-19, por edhe me të vdekur. Tashmë në mënyrë figurative mund të shprehemi se Kampi Ashraf 3 në Manëz më shumë sesa një kamp paramilitar, ngjan me një agjensi funerali. Madje “agjensia funerale” kohët e fundit ka shënuar një boom në “biznesin” e vdekjes, që ajo menaxhon!

Mohtaram Ghanavati
Mohtaram Ghanavati

Nga një investigim në terren na rezultoi se numri i varreve të reja në varrezën e posacme për anëtarët e MEK, në periferi të kryeqytetit shqiptar nuk është shtuar! Normalisht lind pyetja: Kulti Rajavi cfarë bën me kufomat e MEK-save të vdekur nga Covid-19?!?!??!! Ku i cojnë kufomat??? I varrosin ilegalisht (në kundërshtim me legjislacionin shqiptar) brenda në kamp??? I varrosin në varre pa shenja dalluese (përsëri në kundërshtim me legjislacionin shqiptar)diku në tokat djerrë rreth qytezës së Manzës??? Kufomat i mbajnë në morg spitali duke shfrytëzuar boshllëqe (loopwholes) në legjislacionin përkatës shqiptar???? I djegin kufomat duke e shndërruar Kampin Ashraf 3 në një kopje në miniaturë të Lager-ave nazistë të pajisur madje edhe me crematorium sui generis?!?!??!?!

MEK Albania Cemetry

Me pikëllim jam i detyruar të shkruaj se Kampi Ashraf 3 gjithnjë e më shumë po i ngjan një sheshi xhirimi të Hollivudit të përshtatshëm për të xhiruar filma horror!

Ekskluzive për Ashraf News

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Back to top button