Zemërimi i Rajavit pas skandalit në Facebook

Me një kërkim, mund të kuptohet lehtësisht se numri i llogarive të rreme të këtij sekti në rrjetet sociale dhe konkretisht Twitter është më shumë se pesëdhjetë mijë llogari. Ndërsa popullsia totale aktive dhe ata që janë të aftë për të punuar në të gjithë sektin nuk është më shumë se 1500 njerëz, nga këtu mund të kuptohet që çdo person të paktën ka 40 llogari false, me përjashtim të njerëzve që janë njohur, më pak se njëqind njerëz të tjerë kanë llogari të rreme. Dhe në këto llogari nuk janë as fotografit e tyre dhe as emri i tyre. Një avantazh tjetër i këtyre llogarive të rreme është se ata bëjnë pëlqime për faqet e ndryshme të Maryam Rajavi, në mënyrë që ato të mos turpërohen, sepse përveç këtyre grusht njerzish, askush nuk shikon faqet e kësaj magjistarje vdekje. Zemërimi, trishtimi, dhe mërzitja e Rajavit pas skandalit në Facebook.

Facebook

Pas zbulimit të fermës së trollave të Kampit Ashraf 3 në Shqipëri, të gjithë anëtarët e Organizatës u friksuan dhe tronditën. Të gjithë përgjegjësit e këtij sekti pas daljes së skandalit u çorientuan dhe vazhduan të bënin gjëra të çmendura, si për shembull mohimi i llogarive, duke pretenduar se nuk janë llogarite e tyre, dhe duke thënë se llogaritë tona janë të paprekura dhe ansjë llogari e jona nuk është mbyllur.

Ky nxitim dhe panik tregon se udhëheqësit e kultit ishin të friksuar dhe të tmerruar që shumica e llogarive të tyre do të mbylleshin, por kur panë që vetëm 300 llogari të rreme në Shqipëri ishin mbyllur, ata morën frymë thellë dhe u qetsuan dhe kërkuan të zgjidhnin skandalin.

Në mënyrë që mund të financonin çështjen, ata urdhëruan një person të quajtur Mohammad Seyyed al-Muhaddithin, që të lëshojë një deklaratë imagjinare në emër të Zyrës së Jashtme. Ai filloi të postonte një seri tekstesh në lidhje me këtë, duke thënë se këto llogari të rreme nuk ishin të tonat, dhe se ky është një komplot dhe lakmi e regjimit të mullahëve, por deri më tani ata nuk kanë guxuar të përplasen me Facebook, sepse kompania facebook, nuk është portieri i tyre, madje as Trump i paturp, nuk mundi që të bashkohej në anën e Facebook dhe të shpëtonte llogaritë e tij kur facebook ja mbylli, kur ai akoma ishte president.

Sepse vetë udhëheqësit e dinë, që nëse do duan të bëjnë shumë gabime, Facebook do ti zbulojë IP-të dhe adresat e tyre një nga një.

Gjithashtu është interesante që Facebook, njoftoi në detaje orarin ditor që ata punoni me këto llogari në Kampit Ashraf 3. Pyes veten pse Rajavi e mbylli gojën dhe nuk guxoi të thotë se llogarit e rreme të rrjetve në Facebook, janë një mercenar i Republikës Islamike.

Me sa duket, Rajavi që tani është në arratisje, për këtë arsye ju morën mjetet e luftës.

Shumë nga këto llogari të rreme çdo ditë bëjnë postime ku kërcënojnë të vrasin anëtarët e ndarë nga Organizata dhe kundërshtarët e këtij sekti terrorist. Të cilat pas kërcënimeve terroriste, me urdhër të komandantëve të tyre këto postime fshihen shumë shpejt.

Ne kemi deklaruar në mënyrë të përsëritur se sekti Rajavi i ka kthyer të gjithë anëtarët në robotë duke u bërë larje truri. Për fat të mirë, Facebook gjithashtu konfirmoi të vërtetën e asaj që ne kemi thënë, duke thënë në njoftimin e tij se edhe robotët gjithashtu kanë nevojë për ushqim dhe të gjithë fillojnë të ushqehen në të njëjtën orë. Për një orë të gjithë shkojnë për ushqim dhe për një orë të gjithë fiken.

Më duhet të informoj zyrtarët e Facebook dhe bashkatdhetarët e mi se ne patëm thënë se sekti i zgjon anëtarët e tij me një bori dhe i vë të gjithë në gjumë me bori.

Dhe të gjithë kompjuterët e tyre janë të përqendruar dhe vendosin një person përgjegjës për të tre kompjuterët, që njerëzit të mos guxojnë të hyjnë në pjesë të tjera të internetit, dhe ata kanë përdorur teknika, ku kanë bërë të pamundur për çdo kompjuter të ngarkojë dhe shfaqë foto dhe video.

Ne jemi të lumtur që një media mdërkombëtare e besueshme, konfirmoi të gjitha fjalët dhe zbulimet tona në lidhje me këtë sekt terrorist.

Ne, anëtarët e ndarë, u bëjmë thirrje të gjitha organizatave të të drejtave të njeriut që të bëjnë të mundur që anëtarët e robëruar të sektit Rajavi të mund të flasin lirshëm me familjet e tyre, dhe t’u japin anëtarve televona që të mund të komunikojnë me familjet e tyre dhe ti japin lirinë e lëvizjes në qytet sipas protokollve mjekësore. Fatkeqësisht, shumica e këtyre anëtarëve jetojnë në kushtet shumë të vështira dhe me larjen e trurit që u bëjnë përgjegjësit e këtij sekti, janë të privuar nga çdo ndjenjë dhe emocion, sepse të kesh ndjenja dhe emocione përveç udhëheqësit në këtë bandë mafioze është e ndaluar dhe këta njerëz janë kthyer praktikisht në robotë.

Ne gjithashtu i kemi bërë thirrje Twitter-it që të hetojë llogaritë e rreme dhe false të këtij sekti dhe të bllokojë llogaritë e këtij sekti terrorist, si Facebook.

Shoqata Ghafoor Fattahian për Shpëtimin e Sekteve Paris

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Back to top button