Ku janë të drejtat e njeriut?

Kur kulti Raxhavi ishte në Irak, ne udhëtuam atje, pavarësisht problemeve fizike. Qëllimi ynë ishte të takonim fëmijët tanë. Fëmijët ishin rrëmbyer nga Raxhavi i pamëshirshëm! Për disa vite Raxhavi dhe liderët mashtrues të këtij kulti na shqetësojnë, na pengojnë të takojmë fëmijët tanë. Ne nuk kishim luftë me Raxhavi dhe udhëheqësit tjerë të këtij kulti, Raxhavi na detyroi të luftonim! Raxhavi mendon se fëmijët tanë janë nën kaçubën e tij dhe nuk zotërojnë pronar. Ai mendon se pronari kryesor i fëmijëve tanë është vetë ai.

Çfarë janë të drejtat e njeriut në këtë botë?

Deri tani, kemi dërguar disa letra për të drejtat e njeriut. Ne e përshkruajmë situatën e fëmijëve tanë në kultin Raxhavi, por për fat të keq ata nuk na u janë përgjigjur. Ne jemi gërditur nga të drejtat e njeriut! A nuk i shohin të drejtat e njeriut se çfarë Raxhavi dhe liderët e tij bëjnë me fëmijët tanë? Pse nuk bëni asgjë? Pse nuk na jepni përgjigje? Pse nuk i dëgjoni zemrat tona? Na vjen keq për Organizatën për të drejtat e njeriut që i ka vendosur vetes emrin të drejtat e njeriut. Të drejtat e njeriut, të cilat shohin se si ne nënat po përjetojmë nga kulti Raxhavi, të cilët mbështesin kultin terrorist Raxhavit, të mos ishte kjo organizatë do të ishte më mirë se që është. Nëse Raxhavi dhe liderët e tij kanë menduar se ne do të heqim dorë nga ta, e kanë gabim, ne do të qëndrojmë deri në fund sa të shohim lirinë e fëmijëve tanë. Ne një të ardhme  të afërt shohim shkatërrimin e Raxhavi dhe liderëve të tij.

Shpresojmë të vij ajo ditë.

Znj. Mohin Habibi… nëna e Parvane Rab’i Abas

Znj. Montaha Zahrai… nëna e Mostafa Ghaedi

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Back to top button