Browsing

Shoqata Nexhat

Problemet e Muxhahidin-e Khalk në Evropë

Gjatë gjithë dekadës së kaluar, MEK ka qenë në fokus të pagimit të ryshfeteve të mëdha për zyrtarët e lartë amerikanë. Këta zyrtarë, nga ana e tyre, dëmtuan imazhin e tyre duke u bërë anëtarë të MEK dhe duke mbrojtur këtë grup kundër…

një qytet i ri në Shqipëri

Masud Raxhavi, si i gjallë si i vdekur, është Vëllai i madh i gjallë Ndërsa me shembjen e Bashkimit Sovjetik u shemb edhe diktatura komuniste, gjigandi i diktaturës është ende gjallë në disa struktura shoqërore. Mund të duket e çuditshme që…