Browsing

Pars Today

Raporti i “New York Times” nga kampi i MEK

Gazetari i gazetës amerikane "New York Times" i cili është munduar të vizitojë kampin e grupit terrorist MEK në Manz të Shqipërisë, thotë se pjesëtarët e këtij grupi terrorist thonë se nuk mund të flasin në lidhje me fatin e kreut të këtij…

MEK financon partinë djathtiste spanjolle?

Organizata Muxhahedin Khalk (MEK), një grup terrorist i mbështetur nga të huajt dhe përgjegjës për vrasjen e mijëra iranianëve, financoi themelimin e Partisë së ekstremit të djathtë Vox dhe pagoi pagat për disa nga anëtarët e saj të lartë,…

Loja e Francës me kartën e djegur të MEK

Disa besojnë se Irani largimin e grupit terrorist MEK nga Franca duhet ta konsiderojë si një hap pozitiv nga ana e Parisit, mirëpo disa të tjerë kanë mendim të ndryshëm. Agjencia e lajmeve Fars njoftoi se Mehrdad Sinapur, ekspert i…