Browsing

Ashraf News

MEK-u dhe misogjinija

Misogjinija ose përbuzja ndaj femrave është një politikë thelbësore e lidhur me ideologjinë, që është në themel të MEK-ut. Një fenomen i tillë u rrit në mënyrë dramatike pasi kjo organizatë u largua nga Irani pasi kreu një seri aktesh…

Shik-u merr masa kundra Kultit Rajavi

Sapo na informuan se një grup inspektorësh të SHIK-ut (Shërbimi Informativ Kombëtar)me tre automjete kanë hyrë në Kampin Ashraf 3 pa ia varur shumë torbën rojeve private të armatosura të kampit. Nga informacionet paraprake mësojmë se…