Dashamir Mersuli shkruan një letër drejtuar CEO të Shoqërisë Nejat

Më lejoni yoti khodabandeh.Grupi ynë mesoi shumë nga provoja juaj,organiyimi I shoqatës që ju drejtoni,nga pjekuria dhe fisnikëria juaj. Ju falenderojINe kemi krijuar besimin e pa tundur se bashkëpunimi me ju do të jetë I vayhdushëm, konstruktiv,vital dhe frztëdhënës.

Dashamir Mersuli letter to Ebrahim Khodabandeh
Dashamir Mersuli shkruan një letër drejtuar CEO të Shoqërisë Nejat

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Back to top button