Tubimi kërkues i familjeve të Shoqërisë Nejat

Në ditën e Komitetit Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq KNKK në Teheran

Shkruar nga Nejat Bloggers 7 maj 2023

Nesër, e hënë, më 8 maj, me rastin e Ditës së KNKK-së, duke marrë parasysh përgjegjësinë dhe rolin dhe pozicionin e kësaj organizate ndërkombëtare, familjet e Shoqatës Nejat në Teheran do të mbajnë një tubim para selisë kryesore të KNKK-së.

Familjet shpresojnë që kërkesat e tyre të drejta dhe ligjore për ndjekje t’i përcjellin këtij institucioni dhe organizatave të tjera ndërkombëtare si dhe medias dhe opinionit publik botëror.

Mbledhja kërkuese e familjeve të Shoqatës Nejat në ditën e Komitetit Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq ICRC në Teheran

Tubimi kërkues i familjeve të Shoqërisë Nejat
Tubimi kërkues i familjeve të Shoqërisë Nejat

Njëkohësisht me këtë program, i cili do të fillojë në orën 14:00 me kohën e Iranit, një tubim të ngjashëm solidariteti me familjet e Shoqërisë Nejat para selisë së KNKK-së do të zhvillojnë edhe ish-anëtarët e kultit terrorist Rajavi, anëtarë të ASILA-s në Shqipëri. në Tiranë.

Lajmi i tubimit dhe teksti i deklaratës dhe kërkesës së familjeve do të bëhet i ditur sa më shpejt që të jetë e mundur pas zbatimit të programit.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Back to top button