Pyetja e shqiptarëve/ Kur do të vij drejtësia në Kampin Kareç

Sot ne ditën e Shen Gjergjit shoqata ASILA kanë shpërndarë broshura per banorët e rrugës “5 maj” .

Broshurat kishin një përmbajte te tille që njerëzit që e lexonin e kuptonin që ndaj 6 iranianëve te mbyllur në kampin e Kareç jan kryer shumë padrejtësi dhe akoma po kryen në kampet e mujahedinëve .

Padretësi të tilla si : mbyllja e tyre për shkak të ineresave të grupit Mujahedin Khal , largimi nga familjet e tyre , largimi nga territori shqiptar për ne Iran ku edhe rrezikojnë ti vrasin apo edhe largimi i tyre nga gjiret e familjeve të krijuara prej tyre drejt Europës sikur mos të mjaftonin fjala ndalohet për të drejtat kryesore dhe të nevojshme për njeriut .

Kur do të vij drejtësia në Kampin Kareç
shoqata ASILA

Broshurat u shpërndan nga vetë bashortet e tyre dhe nga miqtë e tyre Iranian .
Shume banore të zonës që i merrnin këto broshura konfirmonin që kjo ishte një padrejtësi dhe qe drejtësia sot është politikë , disa të tjerë ngushellonin duke urar më të mirën për këta 6 persona dhe që një dite të afërt drejtesia të vihët në vend .

Por kishte edhe nga ata që nuk e kuptonin se si ky grup i ashtuquajtur demokratik (mujahedinët ) nuk kishin asnjë rregull qe i përket shekullit 21 .

Shumë nëna thonin që është e pamundur që të më ndalohet fëmija im , ska mundësi që të mos gjëra elektronike në këtë botë interneti dhe teknologjie .

Epo ja në organizatën Mujahedine çudirat ndodhin

shoqata ASILA
Kur do të vij drejtësia në Kampin Kareç

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Back to top button