Rajavi nuk ka erë njerëzimi

Rajavi nuk ka erë njerëzimi… Rajavi pretendon se është musliman dhe merr frymë gjithmonë fe, Kuran etj., por të gjithë e dinë se fjalët dhe parullat e tij janë vetëm për të mashtruar opinionin publik. Ata janë të privuar me familjet e tyre në të gjitha burgjet e botës, të burgosurit kanë të drejtë të kontaktojnë dhe të vizitojnë familjet e tyre, por i vetmi burg në botë, të burgosurve të të cilit i hiqet kjo e drejtë është burgu Ashraf 3. Të drejtat e njeriut dhe organizatat ndërkombëtare po shtrëngojnë duart e kriminelëve si Rajavi që kanë shkelur këtë të drejtë. Dëshira ime e vetme dhe familja ime është të takoj vëllain tim Ismailin.

Esmael Purhassan; the MEK hostage at Camp Manza
Dëshira ime e vetme dhe familja ime është të takoj vëllain tim Ismailin.
the family of Esmaeil Purhasan who is now imprisoned at the MEK Camp Manza
një imazh i vjetër që tregon familjen Purhassan. dy vëllezërit tani janë shumë larg njëri-tjetrit

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Back to top button