Ju flet Moska: Nga Shqipëria, thirrje zyrtare për kryengritje në Iran

Kastriot Myftaraj: Marjam Rajavi ben thirrje per kryengritje, duhet arrestuar

Ne emisionin e fundit “Ju flet Moska” ne Ora News, Kastriot Myftaraj ka komentuar thirrjen e fundit luftarake qe diktatorja e muxhahedineve iraniane, Marjam Rajavi ka bere kunder Iranit. Myftaraj komenton thirrjen e fundit te Marjam Rajavit per kryengritje ne Iran qe ajo ka bere nga faqja e muxhahedineve te Manzes, duke u mbeshtetur ne Kodin Penal te Republikes se Shqiperise i cili denon thirrjet terroriste te Rajavit. Neni 221 i Kodit Penal te Shqiperise denon thirrjet per kryengritje me burgosje nga 15 deri ne 25 vjet, ndersa kryetarja e kryengritjes denohet me burgosje te perjetshme.

Neni 211 mbi provokimin e luftes e denon me burgim me jo me pak se 15 vjet thirresin e luftes, ne rastin konkret diktatoren e muxhahedineve iraniane. Myftaraj ve ne dukje se thirrjet e Marjam Rajavit dhe xhihadisteve iraniane te Manzes per lufte kunder Iranit, e provokon kete te fundit qe te sulmoj Shqiperine me sistemin e tij raketor. Per kete arsye Myftaraj denoncon thirrjet per lufte dhe kryengritje nga xhihadistet iraniane te strehuar ne Manze.

Të rekomanduara

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Back to top button