Familja Hamidfar thekson mbi vazhdimësinë e aktiviteteve të tyre deri në lirimin e fëmijës së tyre

Prania e ngrohtë e nënës dhe e vëllait të Mehdi Hamidfar në Zyrën e Shoqatës “Nexhat”

Znj. Taxh Al Dule Hejdarian, nëna e Mehdi Hamidfar, i mbajtur peng në kultin Raxhavi, së bashku me të birin e saj, Bizhan Hamidfar, në një vizitë të sinqertë në zyrën e Shoqatës Nexhat, bëri thirrje për përpjekje të vazhdueshme lidhur me ndriçimin e krimeve të kryera nga udhëheqësit e kultit Moxhahedin.
Kjo familje gjithashtu theksoi rëndësinë e vazhdimit të aktiviteteve të tyre deri në lirimin e fëmijës së tyre nga robërimi i Raxhavi. Kjo familje aktive nuk ka kursyer asnjë përpjekje që nga formimi i shoqatës në të gjitha vizitat dhe takimet në Irak për të shpëtuar fëmijën e tyre.

z. Bizhan Hamidfar në këtë takim deklaroi në lidhje me urrejtjen që kulti Raxhavi ka në popull dhe ka shtuar: Çdo familje që ka të pjesëtarë të robëruar në këtë kult, e dinë se çfarë qeniesh të egra dhe pa kulturë janë (Masud dhe Marjam) dhe si i torturojnë fëmijët e tyre brenda kultit.
Ai ka shtuar se është për të ardhur keq që vëllai i tij ishte joshur nga Raxhavi duke qenë ishte nën moshën madhore dhe e kanë mbajtur në robëri ndryshe nga dëshira e tij.
Z. Hamidfar tha se forcat e kapura rob në zinxhirin e Marjam Raxhavi tani përbëhen nga një numër i robërve të zënë të luftës dhe një numër kriminelësh të cilët kanë ikur nga frika e ndjekjes dhe llogaridhënies ndaj këtij sekti dhe se ka pasur vetëm një numër të vogël të punëtorëve artificialë, si dhe një numër të vogël të pjesëtarëve të vjetër të kultit të cilëve tani u është dhënë roli i organizmit represiv të organizatës.
Në të vërtetë, filozofia ekzistenciale e këtij kulti ka të bëjë me vazhdimin e shërbesës ndaj Raxhavi dhe nuk ka shpresë për të ardhme.
Gjatë kësaj vizite, anëtarët e Shoqatës Nexhat folën mbi mekanizmat e presionit dhe goditjet që janë shndërruar në të përhershme kohëve të fundit, rrëmbimet që ndodhën dhe vazhdimi i mbajtjes rob të anëtarëve të këtij kulti si dhe premtimi i përjetshëm dhe vazhdimi i përpjekjes për lirimin e robërve që mbahen në zinxhirin e kultit Raxhavi.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Back to top button