Ndarja e Morteza Mortazavi me pseudonimin Malik nga autoritetet përgjegjëse për mbrojtjen e kultit Raxhavi

Morteza Mortazavi me pseudonimin Malik një nga përgjegjësit për marrëdhënie dhe mbrojtje në kultin Raxhavi, i cili një kohë kishte qenë edhe mbrojtës fizik i Masud Raxhavi, është një nga të mbijetuarit e këtij kulti.

Ajo që ai aktualisht çfarë qëndrimi ka, nuk ka shumë rëndësi, në botën e lirë, në kundërshtim me marrëdhëniet brenda kultit Raxhavi, secili e ka autoritetin sipas bindjes dhe politikës dhe e zgjedh vetë rrugën e tij. Ajo që ka rëndësi për mua është fakti se Malik i ka thënë jo kufizimeve skllavërore të Marjam Raxhavi dhe ka zgjedhur lirinë. Marjam Raxhavi thotë se në kultin e saj ka demokraci të plotë.  Po ashtu është, nga demokracia e plotë njerëzit po ikin një nga një dhe po ndjekin shokët e ndarë nga organizata. Kur e kuptova se Malik ishte ndarë, u gëzova shumë. Bile e pash që familjarët në Iran e kanë uruar që Malik pas një historie shumë të gjatë, më në fund zgjodhi lirinë dhe u nda nga kulti Raxhavi.

Dëshiroj t’i them njerëzve të mirë që 90 % e personave që unë ju them mos keni frikë dhe ejani dhe publikoni informacionet tuaja derisa njerëzit t’a kuptojnë e të thonë se kulti Raxhavi do të na vrasë neve. Ai që flet këto fjalë, pra ai që i referohet realitetit që ndodh në kultin Raxhavi dhe heshtja e këtyre njerëzve për shkak të frikës, nuk është diçka që ka një të ardhme të qartë për kultin Raxhavi.

Ata pak njerëz që kanë frikë nga ky kult i ferrit që vërtetë frikësohen, mos të frikësohen dhe të flasin dhe unë kërkoj nga Maliku që mos të frikësohet dhe të rrëfejë të gjitha ato që i ka parë atje dhe njerëzit e mirë të vendit tonë t’a dinë se kulti vrasës, çfarë tmerri sjell për anëtarët e tij.

Shpresoj që Maliku do të filloj një jetë të re me ndihmën e familjes dhe miqve, pa detyrim për skllavëri nga kulti Raxhavi dhe i premtoj të gjithë popullit dhe të gjitha familjeve që i kanë fëmijët e tyre të robëruar në këtë kult, që secilin do t’a shpëtoj një nga një dhe do t’i prezantojë ata në Komisariat.

Zejnal Shahidi (pseudonim), i mbijetuari nga kulti Raxhavi, Tiranë, Shqipëri

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Back to top button