Dëshira e vetme takimi me babain dhe nënën tonë

“O Zot, dëshira jonë e vetme është, t’i japë jetë babait dhe nënës tonë, që të kenë mundësinë të paktën një herë të takojnë djalin e vetë Mohamed Mehdi”.

Kjo është dëshira që z. Hosein Sabet Rostami kërkon nga Zoti.  Është shumë e vështirë për prindërit që të durojnë këtë. Sepse ne jemi ballafaquar me një sekt shumë kriminal që nuk është as i gatshëm t’i lejojë anëtarët e tij të takohen me familjet e tyre dhe t’i bëjnë zemrat e tyre të lumtur.

Sabet Rostami Family

Shumë shpesh, gjatë natës, shoh lirinë tënde në gjumë, duke përqafuar njëri-tjetrin, por kur zgjohemi përballem prapë përballem me mërzinë dhe  malli  fillon prapë. O Zot, sa kohë duhet të vazhdojë kjo largësi dhe ndarje? Sa kohë do të duhet që vëllai im, Mohamed Mehdi të mbahet e burgosur nga kulti terrorist Raxhavi? Kanë kaluar 37 vite, a ishte më mirë që miqtë tuaj të tjerë të ndaheshin nga kulti i krimit Raxhavi dhe të përjetonin shijen e jetës së lirë?

Unë si vëllai yt, të vetmen gjë që pres, është që ti të mendosh vetëm për një moment se, për të gjithë këtë kohë që ke shpenzuar në kultin Raxhavi, si je mashtruar nga kjo organizatë e tmerrshme? Vetëm mendon nëse terroristi Raxhavi ka përmbushur premtimin e tij të dhënë? A janë të gjithë ata që kanë shpëtuar nga marrëdhëniet djallëzore dhe kanë zbuluar natyrën e kultit Raxhavi? Vetëm për një moment që unë nuk mendoj se organizata nuk do të të jep kohë për t’a bërë këtë, të jesh vetëm dhe të mendosh mirë.

Unë e kam vendosur fotografinë  e babait dhe nënë tonë, nëse të krijohen kushtet për t’a parë, do t’a shohësh se sa janë plakur ata për shkak të mungesës tënde. Shpresoj që së shpejti do të takohemi!

Vëllai yt Husejn Sabet Rostami-Rostam Kola

Nga Shoqata “Nexhat”, Qendra Mazandaran,

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Back to top button