Rajavi bleu Hadi Thani khanin për 2,000 dollarë nga një kontrabandues

Ky person me emrin Hadi Thani khani. Sekti Rajavi ishte i përfshirë në një projekt rekrutimi të njerëzve, që nëse nuk gaboj, këtë personin me emrin Hadi Thani Khani, sekti Rajavi e ka blerë në vitin 2000, nga një kontrabandist, për 2,000 dollarë. Në atë kohë, Massoud Rajavi dyshohet se ka kërkuar leje nga zyrtarët irakianë që ta lejonin të kryente operacione terroriste brenda Iranit, por zyrtarët irakinët dhe Saddam Hussein nuk e lejuan, duke i thënë Rajavit se ju nuk keni asnjë bazë shoqërore në Iran dhe se askush nuk është në favorin tuaj, dhe të gjithë zyrtarët e organizatës e shprehën këtë në takime të ndryshme, duke thënë që ne duhet të bëjmë diçka për t’ua bërë të qartë irakienëve që ne kemi një bazë shoqërore në Iran dhe kemi njerëz në favorin tonë. Rajavi bleu Hadi Thani khani për 2,000 dollarë nga një kontrabandues.

Abuzimi i egër i kultit Rajavi ndaj një personi të kapur në bandën Rajavi me emrin Hadi Thani khani.

Shkruar nga Ghafur Fettahian, një anëtar i vjetër i sektit Rajavi dhe tani i ndarë nga ky sekt.

Hadi Sani Khani
Hadi Sani Khani

Sekti Rajavi paturpësisht tregoi edhe një herë fytyrën e tij të vërtetë duke bllokur një person që ka qenë në marrëdhënien e tyre për shumë vite, dhe duke i propozuar që nëse do të firmoste artikujt e shkruar nga Mehdi Abrishamchi, do ta dërgonin në Evropë. Nën mbikëqyrjen e shërbimeve të sigurisë franceze në lidhje me trafikimin njerëzor nga Mehdi Abrishamchi.

Sekti Rajavi, këto ditë i cili ka pësuar goditje të ashpra politike dhe ideologjike dhe që është në prag të shkatërrimit të plotë, veçanërisht pasi sekti u dëbua nga vendet evropiane dhe mbylli kufijtë për Maryamin dhe për zyrtarët e lartë të kësaj organizate, dhe gjithashtu, me ardhjen në pushtet të administratës së Biden në Shtetet e Bashkuara, të gjitha planet e Rajavit, që ai kishte ëndërruar në kohën e Trumpit u prishën dhe ky sekt tani është në prag të shkatërrimit të plotë.

Kërkesa jonë drejtuar Sekretarit të Përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara për të mbështetur familjet e robërve të luftës të sektit Rajavi në Shqipëri.

Prandaj, udhëheqësit kriminal dhe torturuese të këtij sekti duan të hakmerren nga ata që janë ndarë nga ky sekt, duke përdorur këto hile, duan të hakmerren ndaj atyre që janë ndarë dhe që zbuluan fytyrën e ndyrë të këtij sekti dhe dëbuan udhëheqësit e këtij sekti nga Evropa.

Prandaj, sekti Rajavi i është drejtuar një personi të mjerë, që të mund të shërojë dhimbjen nga mijëra dhimbjeve të pashërueshme të Rajavit, por Rajavi është kaq i verbër dhe nuk e kupton se me këto punë të ndyra nuk mund të ndryshoi asgjë.

Ky person quhet Hadi Thani khani, që sekti Rajavi ishte i përfshirë në një projekt rekrutimi të njerëzve, që nëse nuk gaboj, këtë personin me emrin Hadi Thani Khani, sekti Rajavi e ka blerë në vitin 2000, nga një kontrabandist, për 2,000 dollarë.

Në atë kohë, Massoud Rajavi dyshohet se ka kërkuar leje nga zyrtarët irakianë që ta lejonin të kryente operacione terroriste brenda Iranit, por zyrtarët irakinët dhe Saddam Hussein nuk e lejuan, duke i thënë Rajavit se ju nuk keni asnjë bazë shoqërore në Iran dhe se askush nuk është në favorin tuaj, dhe të gjithë zyrtarët e organizatës e shprehën këtë në takime të ndryshme, duke thënë që ne duhet të bëjmë diçka për t’ua bërë të qartë irakienëve që ne kemi një bazë shoqërore në Iran dhe kemi njerëz në favorin tonë.

Prandaj, Rajavi mendon për mashtrimin dhe udhëzon zyrtarët e kultit që kushdo që dëshiron të shkojë në Evropë, nëse vjen në Irak, domethënë në kampin Ashraf, ne do ta dërgojmë atë për të punuar në Evropë dhe kështu u thotë të gjithë kontrabanduesve të tij që kushdo që dëshiron të shkojë në Evropë, silleni këtu dhe i dërgojm ne nga këtu në Evropë. Dhe i paguajmë dy mijë dollarë për person, dhe gjithashtu të gjithë anëtarëve brenda kampit Ashraf u është thënë se kushdo që ka ndonjë familjarë ose një vëlla ose një motër dhe dëshiron që të vijë në Evropë për të punuar. Silleni ato këtu dhe ne do ti çojmë në Evropë. Unë isha një nga ata njerëz që i dërgova një letër vëllait tim, për të ardhur këtu dhe për ta dërguar të punojë në Evropë.

Sekti i Rajavit me këtë dëshironte t’u tregonte autoriteteve irakiane, veçanërisht Sadamit, se ata kanë mbështetës brenda Iranit.

Dhe ky Hadi Thani khani ishte një nga ata njerëz që erdhën në Ashraf duke kërkuar punë dhe duke shpresuar të shkonin në Evropë, dhe mbaj mend që sollën shumë njerëz të tillë në Irak, sollën nga ata persona që nuk kishin asnjë lidhje me politikën dhe që nuk dinin asgjë për organizatën, dhe atyre ju duhej disa muaj për të kuptuar se ku ndodheshin dhe se kjo ishte sekti Rajavi dhe se këta njerëz që ishin aty janë iranianë. Me pak fjalë ju duhej kohë të kuptonin se ku kishin përfunduar.

Me pak fjalë, Rajavi që nga fillimi i ekzistencës së tij e ka vazhduar jetën e tij me gënjeshtra dhe mashtrime, dhe çdo herë që i dilte ndonjë problem, ai përsëri i vazhdonte punët e pista të tij. Arsyeja se pse ai i vazhdonte punët e pista, ishte se ai nuk ka zgjidhje tjetër përveç gënjeshtrës dhe mashtrimit.

Dhe tani sekti Rajavi, i cili po shkatërrohet, i është drejtuar atij të mjerit, për t’i ardhur në ndihmë organizatës, dhe ne në këmbim të kësaj do t’ju dërgojm në Evropë. Ky është fundi i një sekti që ka mijëra qindra imagjinata për kryengritje ne Iran.

Sigurisht, nuk pritet gjë tjetër, nga Mehdi Abrishamchi, që është torturuesi dhe vrasësi i dhjetëra njerëzve në Ashraf.

Sigurisht, më lejoni t’ju kujtoj se këto gjëra u kanë ndodhur shumicës së anëtarëve që janë ndarë nga sekti, dhe një herë më ka ndodhur edhe mua në Paris. Kur mbërrita për herë të parë këtu, nuk kisha ansjë vend për të fjetur dhe për të pushuar, njëri prej anëtarëve të sekti Rajavi, të cilin unë nuk e dija se ishte një mbështetës i organizatës, mu afrua dhe më ftoi në një restorant në zonën Shetleh, të cilin më vonë zbulova se ai restorant i përkiste sektit Rajavi, atje u takova me Behzad Nezirin, që unë menjëherë dëshirova të largohesha, kur Behzad më tha: qëndroni për pak minuta, unë dëshiroj të flas me ju. Ai më sugjeroi mua që organizata do të më jepte shtëpi dhe një pages mujore dhe përveç kësaj ai më sugjeroi edhe një ofertë për të punuar në një restorant apo çfarëdo punë që unë të zgjedh dhe në këmbim të kësaj ata kërkuan nga unë që të bëj vetëm një kërkesë për organizatës dhe kjo është që komisioni i këshillit të publikojë një deklaratë në emrin tim dhe pas kësaj ata nuk kanë asnjë punë më me mua, vetëm këtë kërkes kanë për mua.

Torturuesit e sektit Rajavi në Shqipëri, të nxirren përpara gjyqit.

Unë menjëherë pasi dëgjova këto u zemërova më shumë dhe thashë se nëse unë do të isha njeri që don vetëm parat, nuk do të isha anëtarësuar në këtë organizatë dhe nuk do ta sakrifikoja jetën time. Unë jam i gatshëm që më mirë të fle rrugëve të ftohta të Parisit sesa të kthehem në organizatën tuaj dhe të dëgjoj, injorancat, gënjeshtrat dhe mashtrimet tuaj, dhe unë menjëherë dola jashtë, ku Behzad Naziri më ndiqte nga pas duke mu lutur që të kthehesha, por siç ju thashë, ai pas kësaj më la të lirë përgjithmonë.

Po, kjo është një nga hilet e ndyra të këtij sekti që kur sheh dikë në telashe, dëshiron ta abuzojë atë në maksimum, sepse ka shumë eksperiencë dhe përvojë në këto vepra të ndyra.Por Mehdiu ose Behmen Tehrani duhet ta dijë që me këto punë të shëmtura, nuk do të arrij asgjë.

Ghefur Fettahian

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Back to top button