një qytet i ri në Shqipëri

Masud Raxhavi, si i gjallë si i vdekur, është Vëllai i madh i gjallë Ndërsa me shembjen e Bashkimit Sovjetik u shemb edhe diktatura komuniste, gjigandi i diktaturës është ende gjallë në disa struktura shoqërore. Mund të duket e çuditshme që…

Muxhahedinët dhe fashistët e Evropës

Njëra nga gjërat e këqija me të cilat përballen studimet rreth grupit terrorist të muxhahedinëve, është bashkimi i pandërgjegjshëm i kësaj organizate kriminale me rrymat e ekstremit të djashtë të Evropës bashkëkohore. Me humbjen e…