Browsing

Balkan Web

Më lini të takoj vajzën time

Një ditë pasi 38 vjeçarja Somayeh Mohammad, anëtare e grupit MEK që kundërshton të ashtuquajturin regjim iranian dhe akuzoi publikisht të atin se është spiun i Teheranit, ka reaguar ky i fundit. Përmes një një letre dërguar redaksisë së…