Crystal Media 224

 • Ish anëtarët e MEK
  Ekspozita - Ethet e se Shkuares

  Ekspozita: “Ethet e së shkuarës”

  Gjithcka permes fotografise – Shoqata Asila krijon nje tjeter hap artistik ne shqiperi. Jeta e komunitetit Iranian te dezertuar nga MEK eshte percjell permes artit dhe ilustrimeve fotografike, artistike dhe…

 • Muxhahedin-e-KhalqMEK women in Albania

  NJË DEMOKRACI NË ABSURDITET!

  MEK është një lëvizje demokratike islamike e themeluar në shtator të vitit 1965. Ky grup u vendos në Irak në 1986 dhe ndërtuar kampin Ashraf pranë kufirit iranian, pasi bashkepunuan…

Back to top button