Kjo është një klasë për larjen e trurit të grave që nuk mund të kenë pasardhës!

Mund të jetë e vështirë për ju ta besoni, por ajo që shihni në foto nuk është një orë mësimi apo një diktim.

Sipas faqes së lajmeve-analitike Faraq, këta njerëz janë gra të kapura nga sektin anti-familjar të Rajavit, të cilat janë të detyruara që çdo natë të shkruajnë ato që kanë pasur në mendje gjatë ditës dhe t’ja lexojnë Maryam Rajavit. (Operacioni aktual)

MEK women

Maryam Rajavi është gruaja e paligjshme e Massoud Rajavit dhe udhëheqësja aktuale i sektit Rajavi.

Këta njerëz gjithashtu janë të detyruar të rrëfejnë ëndrrat e tyre dhe ndonjëher përdorin fjalët më të ulëta për të kritikuar veten dhe treguar për veten e tyre.

Sekti i shejtanit Rajavi i ka mbajtur anëtarët e tij me një larmi metodash për larjen e trurit në një mjedis të mbyllur për më shumë se 40 vjet dhe i përdor ato në përputhje me qëllimet e tyre të pista.

Shikoni situatën e grave që nuk mund të kenë pasardhës, por që tani duhet të ishin duke jetuar me burrat, fëmijët dhe familjet e tyre.

Section

Të rekomanduara

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Back to top button