Paralajmërim për institucionet ndërkombëtare të të drejtave të njeriut: Anëtarët e kapur nga sekti Rajavi nuk janë të sigurt

Sipas raporteve të dhëna, të burgosurit e mbajtur në sektin Rajavi nuk janë të sigurt dhe herë pas here dëgjohen lajme për vdekjen e disa anëtarve prej tyre për shkak të covid 19 dhe mungesës së paraqitjes tek një mjek.

Sipas faqes së lajmeve-analitike Faraq, Maryam Rajavi po përpiqet të fshehë situatën me gënjeshtra të turpshme dhe me lajme të rreme se në kamp gjithçka është mirë, ajo po kërkon të mbulojë përkeqësim e situatës brenda burgut të vdekjes në “Manzë” ose me fjalë të tjera në burgun “Ashraf 3 “.

MEK Albania

Nuk ka ditë që të mos ketë asnjë lajm në saitet e kultit Rajavi për lajmet e virusit covid 19 brenda Iranit. Me lajme të tilla, ata përpiqen të krijojnë një shpërqendrim tek interesi i publikut në mënyrë që të mund të mbajnë sa më të fshehtë lajmin e vdekjes brenda burgut të tyre në opinionin publik. Por vdekjet Brenda burgut të tyre nuk mund të zbehen dhe nuk mund ti mbajnë larg nga sytë e familjeve të anëtarëve.

Nënat dhe baballarët që vuajnë nuk janë të pavetëdijshëm dhe nuk i kanë harruar të dashurit e tyre të cilët janë bllokuar në sektin Rajavi dhe janë në robëri dhe ata i ftojnë të gjithë njerëzit e nderuar që t’i mbështesin.

Padyshim, që përpjekjet e sektit të degjeneruar Rajavi për të devijuar mendjet dhe opinionin publik do të dështojën. Kjo do të thotë, që ne do të bëjmë që të dështojnë dhe nuk do të lejojmë që lajmet e falsifikuara dhe të zmadhuara që nxjerr sektit Rajavi për Iranin të bëjnë të mundur që të mbulojnë lajmet e sektit të tyre dhe që të humbasin në mes të lajmeve të tjera.

Shoqata e nënave, viktima të harruara të sektit Rajavit.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Back to top button