Mirënjohje qeverisë së Shqipërisë – familjeve të shoqates Nejat

Mbledhja e familjeve të shoqates Nejat para Ambasadës Turke në Teheran si “roje” e interesave të Shqipërisë në Iran dhe paraqitja e kërkesave qeverisë Shqiptare përmes një deklarate përfundimtare prej dhjetë pikash
Mirënjohje qeverisë së Shqipërisë për veprimin e përgjegjshëm të inspektimit të selisë së Mojahedinve Khalq dhe kërkesës për të kontaktuar anëtarët e burgosur në kampin e Mojahedinve Khalq në Shqipëri

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Back to top button