Dëshira e tij e vetme në fund të jetës së tij është takimi me vajzën e tij

  1. Nexhat Amiri është babai i Mehrdad Amiri, i cili para disa vitesh ka ikur nga kulti terrorist Raxhavi, për të vazhduar jetën e tij. Për fat të keq, e bija e tij Mahvash Amiri, tani gjendet e burgosur nga formacioni terrorist Moxhahedin-Khalk dhe Marjam Raxhavi në Shqipëri.

Mahvash Amiri father

Në ditët e para të vitit të ri, z. Nexhat Amiri është sëmurë dhe personeli i Shoqatës “Nexhat” ka vizituar atë. Z. Nexhat Amiri, pas takimit me anëtarët e Shoqatës “Nexhat”, ka kërkuar këshilla dhe ndihmë për kthimin e vajzës së tij dhe lirimin e saj nga robëria dhe skllavëria e Raxhavi.

  1. Mehrdad Amiri, biri i shpëtuar, është i vetmi që kundërshton babanë e tij. Ky prind i përmalluar i ka thënë anëtarëve të Shoqatës “Nexhat” se, dëshira e tij e vetme është takimi me vajzën e tij (Mahvash), ose të paktën të kontaktonte dhe të dëgjonte zërin e saj.
  2. Mehrdad Amiri, i ndarë nga sekti, sipas korrespodencës sekrete brenda organizatës, kishte synuar që së bashku me motrën e tij (Mahvash) të ikte nga aty, në shkëmbimin e letrës mes tyre, ka kuptuar se motra e tij po përjeton presione dhe maltretime dhe nuk ka asnjë motiv për të qëndruar brenda këtij sekti.

Në fund, babai i përmalluar kërkon nga UNHCR ose nga organizatat tjera për të drejtat e njeriut, të ndikojnë në lirimin e vajzës së tij.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Back to top button