Nëna e cila në vend të djalit të saj, përqafon fotografinë e tij

Ali Madad Sadeghi mbahet peng nga Organizata Moxhahedin-e Khalk për vite me radhë. Aliu është transferuar në Shqipëri, së bashku me anëtarët e tjerë të organizatës dhe mbahet peng në kampet e Moxhahedin-e Khalk.

Ali Madad sadeghi mother - the MKO Cult hostage

Anëtarët e Shoqatës “Nexhat” në Zenxhan, përveç pranisë së tyre në shtëpinë e familjes së Ali Madad Sadeghi-pjesëtar i mbajtur peng nga kulti Raxhavi- falënderuan dhe shprehën mirënjohjen e tyre për mbështetjen e sinqertë për vite me radhë të kësaj familje në të gjitha pjesët e Shoqatës “Nexhat” dhe anëtarët e ndarë e njoftuan këtë familje dhe zhvilluan një takim me të.

Pika më e rëndësishme e këtij takimi e cila tërhoqi vëmendjen, ishin ndjenjat e pastra të nënës së moshuar, e cila me një kënaqësi të veçantë prindërorë, deklaroi:

“Me vite të tëra kanë cenuar përqafimin e birit tim, gjithmonë më rri para syve përqafimi i tij”.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Back to top button