Raxhavi nuk i ka dhënë leje kësaj nëne të moshuar për takim

Takimi i Shoqatës “Nexhat” me znj. Azadi, nënën e Amir Parvizi

Amir Parivizi për shumë vite ka qenë i përfshirë në formacionin dhe kultin Moxhahedin-e Khalk. Ai tani gjendet në kampet e Moxhahedin-e Khalk në Shqipëri.

Amir Parviyi mother ë the MKO Cult hostage

Anëtarët e Shoqatës “Nexhat”, me praninë e tyre në shtëpinë e znj. Soghra Azadi, nëna e Amir Parvizi që mbahet peng nga kulti Raxhavi, përveç takimit që kanë zhvilluar, janë njohur me përpjekjet e kamotshme të kësaj nëne për takimin me djalin e saj dhe ata kanë e çmuar atë për një gjë të tillë.

Ajo ka ofruar mbështetjet e saj të gjithanshme për anëtarët e ndarë dhe për Shoqatën “Nexhat”.

Nëna e Amirit, pavarësisht vapës së madhe, në verën e vitit 95 është përballur me kushte të vështira para derës së kampit Liberty në Irak për të takuar djalin e saj. Por, pavarësisht të gjitha përpjekjeve, udhëheqësit e bandës Raxhavi refuzuan kërkesën për takim të kësaj nëne të moshuar.

Pas transferimit në Shqipëri, shpresa e kësaj nëne të moshuar për të takuar djalin e saj është kthyer përsëri. Por udhëheqësit e organizatës Moxhahedin-Khalk po i pengojnë familjet që të vizitojnë fëmijët e tyre.

Me ndihmën e Zotit, me përkrahjen dhe lutjet e këtyre nënave, do të realizohet liria e të gjithë të burgosurve të kultit terrorist Raxhavi.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Back to top button