Pse qeveritari shqiptar. i ka lënë të gjitha letrat tona pa përgjigje ?!

Letër ankese e Ali Asghar Rasekhi, vëllait të Ali Rasekhi, nga qeveria shqiptare

Z. Ali Asghar Rasekhi i dërgoi një ankesë Komitetit të KB për Zhdukjet me Forcë:

Komiteti i Kombeve të Bashkuara për Zhdukjet me Forcë,

Me respekt ju informoj se kemi qenë në dijeni të vëllait tim Ali Rasekhi, i cili është anëtar i Organizatës Mojahedin-e Khalq (MEK, MKO), për 40 vjet. Unë u takova vetëm një herë në 2004 në kampin Ashraf në Irak. Por pastaj një herë në 2015, shkova në një kamp afër aeroportit të Bagdadit, i cili ruhej nga forcat amerikane, por zyrtarët e organizatës nuk më lejuan të vizitoja dhe të flisja me vëllain tim.

Ali Rasekhi
Ali Rasekhi në rininë e tij

Unë jam informuar se MEK është transferuar në një kamp në Shqipëri. Fatkeqësisht, nuk ka asnjë mundësi që familjet të kontaktojnë këtë kamp dhe qeveria shqiptare ka lënë të gjitha letrat tona pa përgjigje dhe nuk u jep iranianëve viza për të udhëtuar në atë vend dhe për të ndjekur çështjen.

Unë i kërkoj asaj organizate ndërkombëtare të hetojë ankesën tonë dhe të sigurojë një mjet që ne të kontaktojmë Ali Rasekhin dhe të mësojmë për gjendjen e tij.

Faleminderit
Ali Asghar Rasekhi
Iran – Qom

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Back to top button